Navigatie

Over EcoShower

Het is algemeen bekend dat zuurstof goed voor ons is. Zuurstof is het op een na grootste bestanddeel in de atmosfeer van de aarde. Waar mens en dier op vertrouwen om te overleven. Het leven zoals wij dat kennen zou niet mogelijk zijn bij het ontbreken van zuurstof. Maar wist u dat zuurstof niet alleen voor de ademhaling dient?


Zuurstof is een belangrijk en soms onderbelicht onderdeel in water. Gezondheid- en beauty-experts zijn vol lof over de douchekoppen van EcoShower®. Dit vanwege het gezondheidsverbeterende vermogen om de huid te revitaliseren en de huidcellen te verjongen.


EcoShower® douchekoppen zijn speciaal ontworpen om water te besparen. Door de gepatenteerde technologie in de douchekop wordt er voortdurend lucht in het water geïnjecteerd, welke vervolgens als een krachtig water-luchtmengsel uit de douchekop komt. (andere douchekop systemen maken gebruik van een restrictor ten einde de waterhoeveelheid in de douchekop te verminderen. Dit bespaart wel water, echter de waterdruk vermindert en het resultaat is een zwakke waterstraal).


EcoShower® douchekoppen gebruiken geen waterdruk verlagende restrictors.


De gepatenteerde technologie vermindert vanwege de injectie met zuurstof de hoeveelheid water terwijl deze technologie er tegelijkertijd voor zorgt dat de waterdruk optimaal is.


Het resultaat is een hoge druk douchestraal, welke aanvoelt als de dubbele hoeveelheid water, terwijl het watergebruik tot wel 70% minder is.


EcoShower® kan het zuurstofgehalte tot wel 10 keer verhogen! De huid is het grootste orgaan van het lichaam. De huid ademt en wanneer zuurstof geforceerd in aanraking komt met de huid, zal de huid de noodzakelijke zuurstof absorberen. Met de EcoShower® douchekop verbetert u de gezondheid van uw huid'


Ongeveer 70% van het water dat met het douchen wordt gebruikt is warm water. Doordat de EcoShower® douchekoppen per definitie minder water gebruiken, betekent dit dat er minder energie (m3 gas) nodig is om het overtollige water te verwarmen. Dit resulteert niet alleen in een besparing op energiekosten en dus geld, maar dit zorgt tevens voor een vermindering in de vraag naar fossiele brandstoffen zoals steenkool, aardolie en aardgas.


Dit impliceert een lagere uitstoot van kooldioxide (CO2), een van de belangrijkste oorzaken van het opwarmen van de aarde.


Eco vriendelijke producten zoals EcoShower® douchekoppen komen niet alleen het milieu ten goede. Ze zijn ook uitermate kosteneffectief. Het gebruik van natuurlijke hulpbronnen kost geld, naarmate er minder van deze hulpbronnen wordt gebruikt, des te meer geld er kan worden bespaard. De investering in EcoShower® douchekoppen betaalt zich ruimschoots in 1 jaar terug.


De EcoShower® douchekoppen zijn in verschillende modellen leverbaar. Elke douchekop is zorgvuldig samengesteld door middel van een multi-step proces om een uniek product te creëren. Een product dat jaren kan meegaan, om vele aangename douche ervaringen te waarborgen.
 


Het EcoShower systeem

De gepatenteerde technologie zorgt er voor dat wanneer het water de EcoShower®  binnenkomt de waterstroom middels een speciale propeller wordt versneld. Nu wordt het water door een kanaal gestuurd waar zuurstof in het water wordt geïnjecteerd, waardoor het volume toeneemt. Dit resulteert in een ongekende douche ervaring, van een ontspannende spraydouche tot een diep therapeutische massagestraal en alles hier tussen. Het water uit de EcoShower® is tot wel 10 keer zuurstofrijker dan het water uit een 'gewone' douche.

EcoShower® douchekoppen zijn gemaakt van het materiaal Delrin - een op Teflon gelijkend materiaal. Dit “geheime wapen” van EcoShower® heeft als voordeel dat het nooit verkalkt en uiterst duurzaam is. De EcoShower® is zo goed als onderhoudsvrij daarom geven we 10 jaar garantie op de EcoShower® douchekoppen.Zuurstof: goed voor de huid

Het water uit de EcoShower® douchekoppen is tot wel 10 keer zuurstofrijker dan het water uit een gewone douche. Iedereen weet hoe belangrijk zuurstof voor ons is, zonder zou er geen leven op aarde zijn, maar wist u ook dat zuurstof er niet alleen is om in te ademen? Uw huid ademt mee! Zuurstof is een belangrijk en soms onderschat component van water. Diverse experts prijzen de EcoShower® om zijn huid revitaliserende werking. De huid neemt de zuurstof uit het water op en dat zult u na iedere douchebeurt merken. Een comfortabel en fris gevoel zijn de beloning.EcoShower® bespaart geld en het milieu.

Door zijn gemiddeld verbruik van ca. 6,5 tot 9.5 liter water per minuut bespaart de EcoShower® tot wel 70% op de waterkosten van het douchen. Een 'normale' douche gebruikt gemiddeld zo'n 12 - 18 liter per minuut. De investering die u doet door de EcoShower® aan te schaffen heeft u binnen 1 jaar (maar meestal al binnen enkele maanden) terugverdiend. Hierna begint de EcoShower® u terug te betalen. Jaar na jaar. Daar u veel minder water hoeft te verwarmen zal de energie nota omlaag gaan, tevens is het van invloed op de waterschapsbelasting. Schoon drinkwater wordt wereldwijd een steeds groter probleem. Door uw verminderde water en energieverbruik draagt u ook uw steentje bij om het milieu gezond te houden. De EcoShowers® voldoen aan de normen van het "Green Key" en “Green Globe“ certificeringprogramma.

ecoshower_engine.png

besparen_vinkjes_244.png

© 2014 - 2018 EcoShower Waterbesparende Douchekoppen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie